Returer (i detalj)

Du kan av en eller annan anledning returnera en produkt inom 14 dagar efter det ursprungliga köpdatumet för att få full återbetalning via din ursprungliga betalningsform.
Varorna måste returneras och tas emot oanvända, i originalförpackningen, med originalfakturan.

När varan har mottagits av våra lager och efter att ha kontrollerat skicket är den återbetalad. Tänk på att återbetalningsprocessen kan ta flera veckor på grund av utvärdering av de mottagna varorna.

I vilka fall återbetalar inte Wishly.se 100% av produktvärdet?
- Om produkten visar synliga tecken på missbruk, omotiverad skada eller kommer i dåligt skick
- Om produkten returneras utan förpackning, med skadad förpackning eller transportetiketter som gör förpackningen oanvändbar, kommer 50% av produktens värde att återbetalas
- Om produkten returneras med delar eller tillbehör som saknas, eller om händelsebeskrivningen inte är sant, kommer ingen återbetalning att göras.

Fyll i retur- och utbytesformuläret som finns på Wishly.se/returns och inkludera det med artikeln för retur.

Tillåt 7-10 dagar för att behandla din retur och kreditera din ursprungliga betalningsform.

Undantag:
Om du fick denna artikel i gåva, var god notera att en återbetalning endast krediteras kortet som användes för att göra köpet.
Returer som gjorts efter 14 dagar med en faktura kommer att erbjudas ett Wishly.se eGift-kort som motsvarar en fullständig artikelåterbetalning, oavsett vad din ursprungliga anbudsform är. Returer utan faktura kommer att erbjudas ett Wishly.se eGift-kort lika med det aktuella försäljningspriset för varorna.
Frågor om hur du skickar tillbaka dina artiklar? Se avsnittet "Returer (i detaljer)."